Blog

Vyhraný věk

I přes počáteční ostych a objevování složitostí a zhůvěřilostí herního serveru SGG se nám podařil nemalý úspěch a to porazit všechny rasy SGG a vyhrát herní věk. Pro naši novou rasu první herní věk, který jsme hrály celý, plnohodnotně.

Konec SGA a nová rasa na SGG

Větší část hráčů SGA se přesunula na herní serve SGG, kde působili buďto sporadicky, či vůbec. Ve svém prvním věku rasy Wraith, po x letech, to pro nás všechny byl šok. Oproti SGA, které bylo jednoduché, přehledné a do velké míry samovysvětlující, ale popisky a vysvětlivky nechyběly, je herní server SGG přeplácaný a zbytečně složitý. A hlavně bez vysvětlivek. To do velké míry vysvětluje masivní meziroční úbytek hráčů, což byl také důvod zrušení SGA, aby donutili hráče, kteří chtějí hrát hru tohoto typu, hrát SGG místo SGA. Atlantis narozdíl od SGG netrpěl na masivní úbytek hráčů, což je něco, co vedení SGG nebylo a stále není schopné napodobit.

R.I.P. SGA

Dne 13.5.2018 v 12:18:07 bylo uzavřeno a nakonec i zrušeno naše oblíbené SGA, tedy herní server Atlantis, herního serveru stargate-game.